Leerling Begeleiding

Doe je goed je best op school maar haal je toch steeds lage cijfers? Groeit het schoolwerk je soms boven het hoofd? Lukt het je niet om je aan je schoolwerk te beginnen? Ik wil je graag helpen om je schoolwerk goed te plannen. Ik kan je ook handigheidjes aanleren waarmee het leren beter en makkelijker gaat.

Samen kunnen we nadenken en praten over wat jou wel of niet motiveert. Zelfbewuste leerlingen met een goede motivatie, planning en zelfdiscipline komen vaak verder dan leerlingen die intelligenter zijn maar hier weinig van hebben (uit onderzoek blijkt dit ook). Het is dus belangrijk om hieraan te werken. Ik wil dus graag samen met jou aan de slag met:

*Motivatie

*Planning

*Zelfvertrouwen

*Discipline

*Hoe kun je het beste leren?

Recensie leerlingbegeleiding

Hiermee willen we jou hartelijk bedanken voor de opvang en begeleiding rond Bob. Zowel Bob als wij hebben ons goed opgevangen geweten. En ik vind het heel mooi hoe je de begeleiding naar hem hebt gegeven. Een duidelijke aanpak; de verantwoordelijkheid bij hem laten; hem inzicht gegeven in zijn eigen leren. Hartelijk dank voor de tijd en aandacht die je erin hebt gestoken.