Even Voorstellen

IMG_9631_1

Mijn naam is Corina de Visser. Ik ga graag met de mens als geheel aan de slag. Met de balans tussen geven en ontvangen maar ook met de balans tussen lichaam en geest. Mijn leven lang ben ik benieuwd geweest naar wat een mens beweegt, letterlijk en figuurlijk! Dat is terug te zien in mijn CV. Je mag een leven lang leren met vallen en opstaan. Dat vind ik prachtig en daar ga ik zelf ook voor!

Ik ben ruim 23 jaar werkzaam geweest als gym docent  en leerlingbegeleider in het middelbaar onderwijs. In die tijd heb ik allerlei ervaring opgedaan zoals het geven van: mentoraat, coaching en training van leerlingen en docenten. Sinds 2019 jaar ben ik  ook werkzaam als docent op het HBO, supervisor en leergemeenschapscoach. In dit werk ben ik veel bezig met coaching van groepen en individuen.

Verder coach ik volwassenen en jongeren (ook via de mail) ook in teamverband. Ook coach ik op organisatieniveau. Als er vragen zijn waar jullie in de organisatie tegen aanlopen, denk ik graag met jullie mee. Hierin ben ik nieuwsgierig, open en kan ik goed out of the box denken. Ik heb in 2014 de vierjarige opleiding voor contextueel coaching/hulpverlening afgerond en in 2015 de opleiding tot Synergetisch Coach. In 2018 heb ik mijn propedeuse Toegepaste Psychologie gehaald. In 2021 heb ik de Master Begeleidingskunde afgerond Ik ben gecertificeerd Sociaal Vaardigheidstrainer en Rots- en Watertrainer. Op school en ook in het verleden als jongerenwerker heb ik ervaring opgedaan in vertrouwenswerk, coaching en het samen bepalen en implementeren van beleid. Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Supervisoren en Coaches (LVSC) om hiermee kwaliteit aan te tonen en bovendien vind ik bijscholing en intervisie met collega’s  belangrijk. Zo kan ik blijven ontwikkelen en leren. 

Ik vind het heel belangrijk om respect te hebben voor ieders afkomst en geloofsovertuiging. Zelf ben ik christen. Als je dit fijn vindt, kan het geloof ook onderdeel zijn van het gesprek.

Ik ben getrouwd met Jos en samen hebben wij drie mooie zonen! Ik hou  erg veel van sporten, lezen en gezelligheid.

One thought on “Even Voorstellen

Leave a Reply