trainingen

Training dag over leven in balans zaterdag 18 juni

Ben je op zoek naar meer rust en energie? Wil je meer bezig zijn met wat jij belangrijk vindt? Verlang je naar meer balans in je leven en  je relaties? Hoe zou het zijn om een dag vrij te maken om samen met anderen op een rustige plek in de natuur na te denken over jouw leven en samen te zoeken naar groei en balans? Het zal een afwisselende dag worden met verschillende onderdelen die je helpen om te komen tot bewustwording over je eigen levensthema’s.

We blijven niet de hele dag op onze stoel zitten maar komen in beweging in verwerkingsopdrachten zoals een wandeling in het prachtige natuurgebied van het WormerJisperveld. We gaan van het verleden (wat is de invloed van jouw jeugd?), naar het nu (waar loop je nu tegen aan?) naar plannen voor de toekomst (waarin wil je een eerste stap gaan maken naar meer balans?).

Ik ben Corina de Visser, gediplomeerd coach en begeleidingskundige (aangesloten bij de LVSC). Bewegen en mensen in beweging zetten zowel letterlijk als figuurlijk zijn mijn passies. Ik maak gebruik van coaching vaardigen, het contextuele gedachtengoed en lichaamswerk. Als je meer wilt weten over wie ik ben en over mijn werkwijzen zie verder mijn site. Voor de training huur ik een ruimte op een zorgboerderij in Wormer: een mooie locatie om tot rust te komen middenin de natuur. Vanuit deze ruimte kijk je zo de stal en de kippenren in.

De dag zal beginnen om 10.00 en tot 16.30 duren. De kosten zijn 100,- euro per persoon inclusief koffie/thee, wat lekkers en een heerlijke lunch. Er kunnen minimaal 6 en maximaal 12 mensen meedoen aan de training. Heb je vragen over de inhoud van de dag of anderszins, stel ze gerust. Je kunt je opgeven of vragen stellen via de mail: corina@movelance.nl onder vermelding van ‘leven in balans’. Opgeven kan tot 10 juni.