Groepswandelingen

Wat is jouw verhaal? 

Wandel je mee in een verhaal of thema? Ik vertel je een verhaal of over een thema en link dat aan je eigen leven. Al wandelend, praat je erover door met iemand uit de groep.

Het mooie van in de natuur zijn en wandelen, is afstand tot het dagelijks leven, rust en ruimte. Dat bevordert reflecteren. Dit doen we niet alleen, maar samen

De natuur zit boordevol metaforen die ons kunnen helpen in het  leven. Net als verhalen en anderen je kunnen helpen om te spiegelen. Bewegen doet een mens goed en helpt je om in je lijf te komen om zo beter te kunnen voelen. Dit vind ik mooi en hier geloof ik in.

Dit zijn voorbeelden van wandelingen die ik organiseer (dit kan ook voor teams en op aanvraag):

*Een wandeling in het boek van “de jongen, de mol, de vos en het paard van Charly Mackey. Een mooi boek over vriendschap, kwetsbaarheid en samen oplopen. Heel geschikt dus om samen mee te wandelen.

*Het verhaal van Jozef had die te maken had met rivaliteit in zijn gezin. Hoe is dat bij jou? Hoe beïnvloedt dat jou dat nu nog? Het contextuele gedachtengoed maakt je bewust van invloeden uit je jeugd. Hoe kwam Jozef moeilijkheden te boven? Wat zijn jouw overlevingsstrategieën?  Jozef had veel dromen. Wat zijn jouw dromen? Wat geloof en hoop je?

*Een thema wandeling over grenzen: Waarom is dit belangrijk? Wat heb jij geleerd over grenzen en wat voor invloed heeft dit nu nog? Wat zijn jouw grenzen en hoe geef je die aan? Kun je grenzen ook voelen in je lijf? We zullen bij deze wandeling niet alleen praten maar ook wat lichaamswerk doen.

Ik nodig je uit om mee te wandelen en het zelf te ervaren. Wil je meer weten over hoe ik werk kijk dan bij Methoden

Wil je weten wanneer de wandelingen zijn en hoe je kunt opgeven? De praktische info vind je hier: opgeven groepswandeling

Het mooie van een groepswandeling vind ik dat je ongedwongen zomaar de mooiste gesprekken kunt hebben met iemand die je nog maar net kent. Als mens heb je elkaar nodig en op deze manier kunnen we een stukje meelopen in elkaars leven.

Ik ben Corina de Visser, moeder, docent, coach en trainer. Ik heb passie voor coachen,  verhalen, bewegen en de natuur. Het liefst benut ik ze allemaal tegelijk zoals in deze groepswandeling. Wil je meer over mijn weten, kijk dan Even Voorstellen