Rots en Water

Ik ben gecertificeerd Rots en Water trainer. Ik heb meerdere training hiervoor gevolgd bij het Gadaku instituut en heb veel ervaring in het geven van Rots en Water trainingen. Wil je meer informatie over rots en water, klik hier: Wat is het Rots en Water programma? – Rots & Water

In coaching maak ik ook gebruik van oefeningen uit het “Rots en Water” programma en uit de zelfverdedigingssporten. Hierbij ben je lekker in beweging maar wel met zinvolle oefeningen die verder gaan dan bewegen alleen. Je gaat ervaren wat het is om “grond” onder je voeten te hebben en jezelf te verdedigen. Ook heb ik een rots en watertraining gevolgd rondom trauma. Bij trauma is je zenuwstelsel overweldigd. Sporen van trauma worden opgeslagen in het lijf. Alleen praten is dan ook niet genoeg om te herstellen. Je hebt hierbij ook fysieke oefeningen nodig.

Samen met één van jullie eigen docenten kan ik een rots en watertraining op jullie school verzorgen voor de leerlingen.  Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.